Overslaan en naar de inhoud gaan
Inloopspreekuur
  • Maandag 10.00 - 12.00 uur
  • Dinsdag 09.00 - 11.00 uur
  • Woensdag 14.00 - 16.00 uur
Gratis wifi
Betaald parkeren
Rolstoeltoegankelijk
Hoe vindt u ons? Plan uw route met Google Maps Plan uw route met 9292

Bij gebruik van een navigatiesysteem komt u niet altijd bij het juiste huisnummer op de Koggelaan terecht. Mogelijk komt u uit bij de Groene Welle/Politiebureau op de Koggelaan. In dit geval moet u naar het oosten op de Koggelaan rijden richting het Stadskantoor/NS station. Het Juridisch Loket ligt nog voor het Lübeckplein aan uw linkerhand.

Afspraken

Afspraken kunnen buiten het inloopspreekuur plaatsvinden. Onze jurist maakt alleen met u een afspraak als er meer tijd nodig is om uw vraag te beantwoorden. U kunt zelf geen afspraak maken.

Hoe we werken
Locaties in de buurt

Lelystad

Locatie Stationsplein 186 8232 VT Lelystad Meer informatie
Kenmerken
Zonder afspraak
Over het Juridisch Loket Zwolle Het Juridisch Loket Zwolle is er voor iedereen met een juridische vraag. Op onze website vindt u antwoord op de meest gestelde juridische vragen, tips en voorbeeldbrieven. Als u een laag inkomen en weinig spaargeld heeft, kunnen wij u ook persoonlijk juridisch advies geven. Bel dan gratis 0800-8020 of kom langs in 1 van onze vestigingen. Onze juristen helpen u gratis. Zij kunnen ook een afspraak met u maken. Bijvoorbeeld als er meer tijd nodig is om uw vraag te beantwoorden. U kunt niet zelf een afspraak maken. Als u te veel verdient of als wij uw vraag niet kunnen beantwoorden, verwijzen wij u door. Bijvoorbeeld naar een advocaat, mediator of gemeente.
Terug naar boven Shape