Den Bosch | Het Juridisch Loket Overslaan en naar de inhoud gaan
Inloopspreekuur
  • Maandag 09.00 - 11.00 uur
  • Dinsdag 14.00 - 16.00 uur
  • Donderdag 14.00 - 16.00 uur
Gratis wifi
Betaald parkeren

Het Juridisch Loket Den Bosch is helaas moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bent u afhankelijk van een rolstoel en heeft u een juridische vraag? Wij staan u graag telefonisch te woord.

Afspraken

Afspraken kunnen buiten het inloopspreekuur plaatsvinden. Onze jurist maakt alleen met u een afspraak als er meer tijd nodig is om uw vraag te beantwoorden. U kunt zelf geen afspraak maken.

Hoe we werken
Locaties in de buurt

Tilburg

Locatie Spoorlaan 404 5038 CG Tilburg Meer informatie
Kenmerken
Zonder afspraak

Eindhoven

Locatie Willemstraat 18 5611 HD Eindhoven Meer informatie
Kenmerken
Zonder afspraak
Delen:
Over het Juridisch Loket Den Bosch Het Juridisch Loket geeft gratis juridisch advies in Den Bosch. Kom naar ons inloopspreekuur en stel uw vraag aan een van onze juristen. Een afspraak is niet nodig. Onze rechtsbijstand in Den Bosch begint tijdens het inloopspreekuur, of aan de telefoon. Heeft de jurist meer tijd nodig om uw vraag te beantwoorden? Dan nodigen wij u uit voor een afspraak. U komt dan nog een keer terug, buiten het inloopspreekuur. U kunt dus niet zelf een afspraak maken. Tijdens het inloopspreekuur in Den Bosch geven we gratis rechtshulp aan mensen met alle inkomens. Krijgt u een afspraak met een jurist? Dan is uw inkomen wel belangrijk. Afspraken zijn bedoeld voor mensen met een lager inkomen en/of weinig vermogen. Wij kunnen u het beste helpen als u zich voorbereidt op het bezoek. Schrijf bijvoorbeeld uw vragen op. En neem documenten mee die belangrijk zijn voor uw vraag. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over uw huur? Neem dan uw huurcontract mee. Gaat het over uw werk? Neem dan uw arbeidscontract mee. U mag gerust iemand meenemen om met u mee te denken.
Terug naar boven Shape