Logo
Cookie Privacy

Het Juridisch Loket krijgt nieuwe bestuurders

Willemijn van Helden en Rob Janssen worden het nieuwe collegiale bestuur van het Juridisch Loket. Op 1 januari 2022 nemen zij het stokje over van interim-bestuurder Sjef van Gennip.

Twee nieuwe bestuurders

"We zijn heel blij dat er twee kundige en enthousiaste bestuurders zijn gevonden die het Juridisch Loket de komende jaren gaan leiden", aldus Reinier van Zutphen, voorzitter van de raad van toezicht.

"In de aanloop naar het nieuwe stelsel voor gefinancierde rechtsbijstand in 2024, zet het Juridisch Loket in op een koers om nog meer kwetsbare burgers langs meerdere kanalen te ondersteunen bij hun juridische vragen."

Willemijn van Helden

Willemijn van Helden is sinds 2018 directeur onderzoek en lid van het managementteam van de Algemene Rekenkamer.

Van 2008 tot 2017 vervulde Willemijn diverse functies bij de Nationale ombudsman. Zij leidde onderzoeken naar structurele problemen waar burgers tegenaan lopen en was onder meer betrokken bij een onderzoek naar de rol van de Belastingdienst, in wat later de Toeslagenaffaire is gaan heten.

Rob Janssen

Rob Janssen is momenteel directeur Bedrijfsvoering en Operations en tevens bestuurslid bij het Openbaar Ministerie arrondissementsparket Oost-Nederland.

Met de overstap naar het Juridisch Loket laat Rob een carrière van 33 jaar bij het OM achter zich. Het professionaliseren van processen en bedrijfsvoering vormen een rode draad in zijn loopbaan.

Lees meer in het volledige persbericht

Alle actuele berichten

Delen
Logo

Bel gratis

0800 - 8020

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur. Persoonlijk juridisch advies voor iedereen met een laag inkomen.

Onderwerpen
Wonen & BurenWerk & InkomenFamilie & RelatiePolitie & JustitieAankopen & GarantieSchulden & Incasso

©2024 Het Juridisch Loket

Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

Terug naar boven