Hoe we werken

Wij geven gratis juridisch advies. Op de website vindt u informatie, tips en voorbeeldbrieven om zelf aan de slag te gaan. Heeft u persoonlijk juridisch advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Waarmee we helpen

Wij helpen u met alle mogelijke juridische vragen. Bijvoorbeeld over ontslag en contracten, maar ook over echtscheidingen en alimentatie. Weet u niet zeker of we u kunnen helpen met uw vraag? Bekijk alle onderwerpen of neem contact met ons op en vraag het één van onze juristen.

Hoe we helpen

Op de website vindt u nuttige informatie over veel voorkomende juridische kwesties. Ook zijn er 250 juristen die u persoonlijk kunnen helpen. Zij zijn onafhankelijk en geven duidelijk advies aan de telefoon en via de mail. Komt u liever langs? Dat kan tijdens het inloopspreekuur in een van onze 30 vestigingen.

Als we u niet kunnen helpen

Soms komt het voor dat wij uw vraag niet kunnen beantwoorden. Wij verwijzen u in zo’n geval altijd door naar de juiste instantie. Dat kan bijvoorbeeld een advocaat, een mediator of de gemeente zijn. Heeft u een advocaat nodig? Dan kunt u bij ons een doorverwijzing naar een advocaat aanvragen.