Logo
Cookie Privacy

Minister Weerwind bezoekt Juridisch Loket

Nieuws
29 juni 2023

Franc Weerwind, minister voor rechtsbescherming, bezocht onlangs een van de vestigingen van het Juridisch Loket. Hier zag hij met eigen ogen hoe we mensen concrete oplossingen bieden voor hun juridische probleem.

Meeluisteren met de spoedlijn

Franc Weerwind, minister voor rechtsbescherming, bezocht maandag 26 juni het Juridisch Loket in Den Haag. Hier zag hij met eigen ogen hoe wij mensen concrete oplossingen bieden voor hun juridische probleem. 

Ook luisterde Weerwind mee met ons belteam dat de vragen aanhoort en de vervolgstap bepaalt. Bij urgentie zetten ze de beller direct door naar de spoedlijn. Anderen plannen ze in voor een afspraak met een jurist - telefonisch of bij een vestiging in de buurt. Ook bij de spoedlijn luisterde de minister een tijdje mee.

We helpen meer mensen

Sinds ons nummer (0800-8020) gratis is, bellen meer mensen en helpen wij ze sneller. Dat stemde de minister tevreden. Want dat is waar het Juridisch Loket voor staat: makkelijke toegang tot het recht voor iedereen, juíst ook voor mensen met een smalle beurs.

En dat is hard nodig, want ook tijdens het bezoek van de minister zat de wachtruimte vol en stond de telefoon roodgloeiend.Alle actuele berichten >

Delen:
Logo

Bel gratis

0800 - 8020

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur. Persoonlijk juridisch advies voor iedereen met een laag inkomen.

Onderwerpen
Wonen & BurenWerk & InkomenFamilie & RelatiePolitie & JustitieAankopen & GarantieSchulden & Incasso

©2024 Het Juridisch Loket

Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

Terug naar boven