Logo
Cookie Privacy

Podcast: Marco Pastors, directeur nationaal programma Rotterdam Zuid

Nieuws
6 juni 2024

In de meest recente aflevering van de podcastreeks ‘De Verdwaalde Burger‘ praat Willemijn van Helden met Marco Pastors, directeur van het nationaal programma Rotterdam Zuid. Over pijnlijke misverstanden, drempels, moeilijke regels en meer.

Marco Pastors

‘Nederland is een welvarend land. Maar een deel van de mensen profiteert daar niet van mee. Niet van de steeds toenemende welvaart, niet van het hogere opleidingsniveau, niet van alle ontplooiingsmogelijkheden. Het Nederlandse beleid werkt dus niet voor iedereen even goed. Daar moet wat in gebeuren,’ aldus Pastors.

Achterstand verkleinen

Marco Pastors zet zich als directeur van het nationaal programma Rotterdam Zuid in voor mensen die kwetsbaar zijn, in bestaansonzekerheid leven of afgehaakt zijn.

In de podcastserie ‘De Verdwaalde Burger‘ spraken we hem over aangrijpende situaties rond arbeidsmigranten, over mensen die worstelen om rond te komen, en over regels en formulieren die te moeilijk zijn om de mensen die er profijt van moeten hebben daadwerkelijk te helpen.

Uiteraard bespreken Marco Pastors en Willemijn van Helden ook oplossingen over hoe het beter kan.

Luisteren

Luister de podcast via onze website of op uw favoriete podcast app:

De Verdwaalde Burger

Deze podcast is onderdeel van de serie ‘De Verdwaalde Burger’. In deze podcastreeks verkennen we samen met andere experts hoe we mensen uit het doolhof van regels, wetten en afspraken kunnen helpen.Alle actuele berichten >

Delen:
Logo

Bel gratis

0800 - 8020

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur. Persoonlijk juridisch advies voor iedereen met een laag inkomen.

Onderwerpen
Wonen & BurenWerk & InkomenFamilie & RelatiePolitie & JustitieAankopen & GarantieSchulden & Incasso

©2024 Het Juridisch Loket

Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

Terug naar boven