Week van Mediation 2017

13 juni 2017

De week van de Mediation is gestart. In de week van maandag 12 t/m vrijdag 16 juni komt u meer te weten over deze manier om ruzies en conflicten op te lossen. Meer weten over mediation?

Waarom mediation?

Mediation is geschikt voor alle soorten conflicten. Of u nu ruzie heeft met uw baas, buurman of ex waar u niet uitkomt. Een mediator helpt om een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Wel zo fijn als u nog veel met elkaar te maken blijft hebben.

Week van Mediation

In de week van Mediation organiseren Mediators op verschillende locaties activiteiten over mediation. Daar kunt u kijken of mediation iets voor u is. Bezoek de workshop ‘Hoe wordt u conflictvaardig’ of ga naar de bijeenkomst ‘Mediation. Voor u de oplossing?’.

Verwijzing Juridisch Loket

Wilt u meer weten over hoe mediation in z’n werk gaat of een verwijzing naar een mediator? We staan u graag te woord. Neem daarvoor contact met ons op. Wilt u liever zelf zoeken? Kijk dan voor een overzicht op mediationnederland.nl.

Subsidie

Mogelijk krijgt u subsidie voor mediation. De eigen bijdrage is lager dan wanneer u naar een advocaat gaat. De Raad voor Rechtsbijstand bepaalt of u subsidie krijgt.

Naar het nieuwsoverzicht