Klachten over schoenenwebsite Justfab.nl

17 oktober 2014

Op zaterdag 11 oktober 2014 was onze jurist Bart Bernard in de uitzending bij VARA Kassa. Hij gaf advies aan kijkers met klachten over Justfab.nl.

De website JustFab biedt een abonnement aan waarbij u voor €39,95 iedere maand een nieuw paar schoenen kunt uitzoeken. Als echte schoenenliefhebber verlekkert u misschien bij het idee. De kijkers van VARA Kassa zijn minder gecharmeerd van dit concept. De website geeft namelijk niet overduidelijk aan dat het een abonnement is. Klanten die zich willen afmelden, kunnen dat alleen telefonisch doen.

Onze jurist Bart Bernard gaf juridisch advies aan de kijkers met klachten over Justfab.nl. Hebt u de uitzending gemist? Bekijk het fragment terug op de website van VARA Kassa.

Vindt u dat JustFab u niet op tijd en duidelijk op de website heeft ingelicht, waardoor u geen juiste beslissing heeft genomen? Gebruik dan onze voorbeeldbrief om het abonnement gedeeltelijk te ontbinden.

Uiteindelijk kan alleen een rechter oordelen of een website niet voldoende informeert. Wij raden u daarom aan om als consument ook een klacht in te dienen bij Autoriteit Consument & Markt via hun informatieloket www.consuwijzer.nl

Naar het nieuwsoverzicht