Lancering nieuwe website

donderdag 22 mei 2014

Het Juridisch Loket lanceert vandaag zijn vernieuwde 'responsive' website. De nieuwe website past zich automatisch aan naar het apparaat (desktop computer, tablet of mobiele telefoon) die de bezoeker gebruikt. Dat maakt de website een stuk makkelijker in gebruik.

Gebruikersonderzoek
Op basis van een gebruikersonderzoek dat eind 2013 heeft plaatsgevonden, is inzichtelijk gemaakt hoe het Juridisch Loket de klanten online nog beter van dienst kan zijn. Door de wensen en behoeften van de doelgroep in kaart te brengen, is het gelukt om een functionele 'responsive' website te ontwikkelen.

Wat is er nieuw?
De belangrijkste verschillen met de oude website zijn:

  • Vernieuwd design; 
  • Website is responsive; 
  • Contactmogelijkheden, vestigingen, voorbeeldbrieven en tips staan bij elkaar; 
  • Via een groot en breed uitklapmenu zijn de juridische onderwerpen vanuit elke pagina in één oogopslag te zien.

Zelf aan de slag
Op deze website kunnen bezoekers zelf aan de slag met onze informatie en praktische tips. Mochten bezoekers meer hulp nodig hebben, dan kunnen zij contact opnemen met één van onze juristen. Aan de telefoon, in de chat en in onze vestigingen is er persoonlijk contact. Eén van onze juristen luistert naar de juridische vraag en geeft direct advies. Meer informatie vindt u bij onze werkwijze.

Deel deze pagina:
Naar boven

Disclaimer

Het Juridisch Loket is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt het Juridisch Loket geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door Het Juridisch Loket of door u aan het Juridisch Loket door middel van de website of anderszins langs elektronische weg.

Op de website kunnen hyperlinks of andere verwijzingen naar informatie van (niet-)commerciële instellingen en organisaties zijn opgenomen. Het Juridisch Loket is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en informatie van derden.

Op de inhoud van de website, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de teksten, look and feel, geluid- en beeldmateriaal, afbeeldingen, software, vormgeving, merken, logo’s, enige andere informatie en databanken rusten intellectuele eigendomsrechten welke aan het Juridisch Loket, haar licentiegevers en/of haar partners toebehoren. Deze inhoud mag uitsluitend worden gebruikt om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken. Zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van het Juridisch Loket mag u de inhoud niet voor andere doeleinden aanwenden, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot het verveelvoudigen en/of openbaar maken daarvan dan wel het verstrekken daarvan aan derden, al dan niet voor commerciële doeleinden.