Direct naar het menu of de content.

Contact

Het Juridisch Loket Arnhem

Bezoekadres

Ruiterstraat 33
6811 CP Arnhem

Postadres

Ruiterstraat 33
6811 CP Arnhem

Contact

T 0900 8020 (€ 0,20 p/m)
F 026 351 47 61

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Neemt u bij uw bezoek alle papieren mee die met de zaak te maken hebben.

Let op: het Juridisch loket Arnhem is moeilijk per auto bereikbaar, omdat de binnenstad autovrij is. Bezoekers van het Juridisch Loket Arnhem worden aangeraden om met het openbaar vervoer, te fiets of te voet te komen.

Route per auto

Het Juridisch loket Arnhem is moeilijk per auto bereikbaar, omdat de binnenstad autovrij is. Hierdoor kunt u uw auto niet voor de deur van het Juridisch Loket parkeren. Parkeer u w auto  bij de dichtsbijzijnde parkeergarage, Parkeergarage Arnhem Centraal bij het Centraal station. Deze parkeergarage bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand. Volg vanaf hier de looproute bij 'Route per openbaar vervoer'.


Route per openbaar vervoer

 • Stap bij station Arnhem centraal uit aan de centrumzijde.
 • Volg de looproute naar het centrum.
 • Steek het Nieuwe Plein over en sla linksaf.
 • Loop alsmaar rechtdoor (langs o.a. restaurant 'Ask the chef' en de ING-bank), totdat u uitzendbureau 'Flex one' op de hoek  ziet.
 • Hier gaat u rechts onder een gebouw door. U komt uit op het Jansplein met een koepelkerk.
 • U steekt dit plein schuin over en gaat de straat in waar zich op de hoek het shushi-restaurant Sumo bevindt.
 • Dit is de Ruiterstraat. Loop de straat in (langs o.a. bakkerij 'Het bakkertje' en café 't Moortgat'), totdat u aan uw rechterhand op de hoek het Juridisch Loket ziet.

Optie 2:

 • U kunt ook vanaf station Arnhem centraal het Nieuwe Plein oversteken en links afslaan.
 • Loop rechtdoor tot de ING-bank. Sla hier rechtsaf en en loop de de drukke winkelstraat (Jansstraat) in.
 • Sla bij de 'Intertoys' linksaf.
 • U loopt dan alsmaar rechtdoor (langs o.a. bakkerij 'Het bakkertje' en café 't Moortgat'), totdat u op de hoek rechts het Juridisch Loket ziet.

Disclaimer

Het Juridisch Loket is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt het Juridisch Loket geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door Het Juridisch Loket of door u aan het Juridisch Loket door middel van de website of anderszins langs elektronische weg.

Op de website kunnen hyperlinks of andere verwijzingen naar informatie van (niet-)commerciële instellingen en organisaties zijn opgenomen. Het Juridisch Loket is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en informatie van derden.

Op de inhoud van de website, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de teksten, look and feel, geluid- en beeldmateriaal, afbeeldingen, software, vormgeving, merken, logo’s, enige andere informatie en databanken rusten intellectuele eigendomsrechten welke aan het Juridisch Loket, haar licentiegevers en/of haar partners toebehoren. Deze inhoud mag uitsluitend worden gebruikt om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken. Zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van het Juridisch Loket mag u de inhoud niet voor andere doeleinden aanwenden, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot het verveelvoudigen en/of openbaar maken daarvan dan wel het verstrekken daarvan aan derden, al dan niet voor commerciële doeleinden.