Direct naar het menu of de content.

Contact

Contact

Het Juridisch Loket geeft gratis juridisch advies. Vanuit 30 vestigingen staan onze 300 juristen voor u klaar om u via de website, de telefoon of balie gratis informatie en praktische tips te geven.

Informatie op deze website

Deze website helpt u op weg met het vinden van een antwoord op uw juridische vraag. Wij geven informatie, advies en praktische tips over:

Staat uw antwoord er niet bij?

Bel 0900 - 8020 (€ 0,20 p/m)

Bellen

Heeft u na het bezoeken van de website het juiste antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Onze juristen staan op werkdagen van 9.00 tot 18.00 telefonisch voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

Bezoek een vestiging

Bezoek vestiging

Vanuit 30 vestigingen in Nederland staan 300 juristen elke werkdag voor u klaar om u gratis juridisch advies te geven.

Het Juridisch Loket is geopend van maandag tot en met vrijdag. De openingstijden verschillen per vestiging.

Bezoek een vestiging

Start een chatgesprek

Chat

U kunt uw vraag ook stellen in een chatsessie met onze juristen. De chat duurt maximaal 10 minuten.

De openingstijden van de chat zijn:

Dinsdag    09.00 - 12.30 uur
Woensdag     13.30 - 17.00 uur
Donderdag    13.30 - 17.00 uur

Start een chatgesprek

Stuur ons een e-mail

E-mail

Stel uw vraag per e-mail via het contactformulier op de website. U krijgt binnen drie werkdagen antwoord op uw vraag.

Stuur ons een e-mail

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een advies van het Juridisch Loket?

  Niets! Onze dienstverlening is gratis. Alleen als u ons belt via 0900-8020 betaalt u  €0,20 per minuut, plus de normale kosten voor uw (mobiele) telefoonaanbieder. Wordt u via het Juridisch Loket doorverwezen naar een advocaat of mediator, dan zijn daar uiteraard wel kosten aan verbonden.

 • Waar kan het Juridisch Loket mij mee helpen?

  Het Juridisch Loket helpt u met het vinden van het juiste antwoord op uw juridische vraag. Bijvoorbeeld met vragen over:

  • Werk (arbeidsovereenkomsten, ontslag enz.)
  • Uitkeringen, toeslagen en andere inkomensaanvullingen
  • Familiekwesties (echtscheiding, voogdij, erfenissen)
  • Huren en eigen huis
  • Consumentenproblemen
  • Verblijf- en immigratiezaken
  • Politie, justitie, strafzaken, verkeersboetes
  • (Bouw/omgevings)vergunningen en bezwaarprocedures
  • Rechtsbijstand en mediation
 • Waar kan het Juridisch Loket mij niet mee helpen?
  Wij kunnen u niet helpen met vragen over het beheer van vermogens, zakelijke kwesties, pacht of verhuur van onroerend goed en andere vragen over de uitoefening van een zelfstandig beroep of bedrijf.

Altijd een vestiging bij u in de buurt

» Zoek een vestiging

Uw mening telt...

Heeft u opmerkingen en/of suggesties over de website? Wij horen dat graag! Mail de webredactie op webredactie@juridischloket.nl Juridische vragen gericht aan dit e-mailadres worden niet beantwoord.

Bent u ontevreden over een dienst van het Juridisch Loket? Meld uw klacht bij het Juridisch Loket. Wij zoeken direct naar een oplossing voor u.

Disclaimer

Het Juridisch Loket is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt het Juridisch Loket geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door Het Juridisch Loket of door u aan het Juridisch Loket door middel van de website of anderszins langs elektronische weg.

Op de website kunnen hyperlinks of andere verwijzingen naar informatie van (niet-)commerciële instellingen en organisaties zijn opgenomen. Het Juridisch Loket is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en informatie van derden.

Op de inhoud van de website, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de teksten, look and feel, geluid- en beeldmateriaal, afbeeldingen, software, vormgeving, merken, logo’s, enige andere informatie en databanken rusten intellectuele eigendomsrechten welke aan het Juridisch Loket, haar licentiegevers en/of haar partners toebehoren. Deze inhoud mag uitsluitend worden gebruikt om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken. Zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van het Juridisch Loket mag u de inhoud niet voor andere doeleinden aanwenden, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot het verveelvoudigen en/of openbaar maken daarvan dan wel het verstrekken daarvan aan derden, al dan niet voor commerciële doeleinden.