Direct naar het menu of de content.

Het Juridisch Loket - Gratis antwoord op uw juridische vraag

Gratis antwoord op uw juridische vraag

Met een gratis advies van het Juridisch Loket staat u sterk.

Vind hier het antwoord op uw juridische vraag. Wij geven praktische tips en informatie.

Het Juridisch Loket wordt gefinancierd door de overheid.

Lees meer over onze werkwijze

Video

Opgelicht of miskoop via Marktplaats, wat nu?

Opgelicht of miskoop via Marktplaats, wat nu? Speel video Opgelicht of miskoop via Marktplaats, wat nu?

Contact opnemen

Contact Bel 0900 - 8020 (€ 0,20 p/m) Bezoek een vestiging »

Zelf aan de slag

Blog

Einde jaar, einde relatie

Door Philo Geeris | 2-1-2014

Heeft uw relatie de feestdagen niet overleefd? Bestaande problemen worden tijdens kerst uitvergroot en zorgen voor heibel in het nieuwe jaar.

Jurist Philo Geeris vertelt in deze blog over de stappen die u kunt nemen bij een breuk in uw relatie.

Lees de blog verder

Disclaimer

Het Juridisch Loket is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt het Juridisch Loket geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door Het Juridisch Loket of door u aan het Juridisch Loket door middel van de website of anderszins langs elektronische weg.

Op de website kunnen hyperlinks of andere verwijzingen naar informatie van (niet-)commerciële instellingen en organisaties zijn opgenomen. Het Juridisch Loket is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en informatie van derden.

Op de inhoud van de website, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de teksten, look and feel, geluid- en beeldmateriaal, afbeeldingen, software, vormgeving, merken, logo’s, enige andere informatie en databanken rusten intellectuele eigendomsrechten welke aan het Juridisch Loket, haar licentiegevers en/of haar partners toebehoren. Deze inhoud mag uitsluitend worden gebruikt om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken. Zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van het Juridisch Loket mag u de inhoud niet voor andere doeleinden aanwenden, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot het verveelvoudigen en/of openbaar maken daarvan dan wel het verstrekken daarvan aan derden, al dan niet voor commerciële doeleinden.